Magiska föreställningar

UPPLEV CALÅS

Livet som trollkarl går ut på att underhålla, förvåna och att skapa minnesvärda ögonblick i möten med publiken. Magiska upplevelser är bland det mest starka man kan uppleva. När något bryter mot invanda mönster och förväntningar sker det en massa saker i hjärnan och det skapar speciella känslor och upplevelser.
Välj mellan följande aktuella shower och föreställningar.

DET HÄNDER MYSTISKA SAKER…

Tidpunkt: torsdag 27:e oktober 2022
Plats: Rosenlunds Herrgård i Jönköping
Story: Det händer mystiska saker … på Rosenlunds Herrgård.
– För över ett hundra år sedan inträffade något mycket mystiskt…
En lovordad magisk teaterupplevelse i herrgårdens alla rum. Närmare magi än så här kan du inte komma.

ENASTÅENDE CALÅS

Detta är arbetsnamnet på en helt ny (o)seriös magisk one-man-show ursprungligen planerad för lansering 2021 med smyg-lansering under sommaren och augusti 2022.

”Görans djuraffär” en helt ogenomtänkt upplevelse för hela familjen

Ett helt nytt manus, och ny rekvisita och material som är garanterat annorlunda är under utveckling. Showen kommer att ha en annan titel men den avslöjas inte förrän showen är färdig att lanseras.
Ny planerad lansering i november 2022. En pilot-föreställning framförs under sommaren 2022 med axplock från den kommande föreställningen och godbitar från tidigare knasigheter. Magi och trolleri ingår så klart.

MAGISK FEST

På en fest, frimafest eller födelsedagskalas eller liknande kan en stund med magi och humor var det som skapar den stämning som grundar en avslappnad skön upplevelse för hela eventet.

Close up – magi vid bord eller som mingel

Scentrolleri med glimten i ögat och mycket humor. Anpassningar efter situation och miljö.

Showtid totalt ca 60 minuter.

INNOVATIONSMAGI

Föreläsning och magi blandat för att inspirera till kreativa och innovativa lösningar. Lärande och energigivande upplevelse för att ge dig och ditt team nya perspektiv och verktyg för utveckling av verksamhet, tjänst och/eller innovativ produkt.

Med fördel kundanpassas denna föreställning och kan då kombineras med ytterligare stöd och dialog.

Längd: 45 minuter + 15 minuter